RocketTheme Joomla Templates
     
Hírek
Adományok Zalaszentivánról Kolontárnak
Zalaszentiván Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhívással fordult a településen élőkhöz, hogy csatlakozzanak a kezdeményezésükhöz, és gyűjtsenek adományokat vörös iszap katasztrófa áldozatai számára.
Tovább...
 
Kompetencia alapú oktatás
megnyit
 
Ünnepélyes alapkőletétel

2010. november 30-ig 245 millió forintos költséggel 5,1 kilométer hosszú kerékpárút épül Zalaszentivánon a felhagyott Szombathely – Pécs és Zalaegerszeg – Ukk vasútvonal töltésén. A beruházás kivitelezői szerződését 2010. augusztus 09-én írta alá ünnepélyesen a falu polgármestere, Dormán Miklós, illetve a munkát közbeszerzési eljárás keretében elnyert Zalaegerszegi székhelyű Sprint Kft ügyvezetői Miskolczi László és Pető István.

Tovább...
 
Bölcsőde épül pályázati segítséggel

A településen jelenleg nem működik sem bölcsőde, sem családi napközi, így a három éves  kor alatti gyermekek napközbeni ellátása, gondozása illetőleg nevelése nem biztosított.

Tovább...
 
Kisfaludpusztai út felújítása
2009. június 18-án ünnepélyes keretek közt átadásra került Zalaszentivánon a kisfaludpusztai településrészen felújított út. Ezen a településrészen már több, mint 15 éves problémát jelentett a megfelelő közlekedés.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11 - 15 / 24