RocketTheme Joomla Templates
     
Hírek
Bölcsöde szerkezetkész állapot

167 millió forintos beruházással bölcsőde épül a településen. Az önkormányzat reményei szerint a létesítmény működése a demográfiai viszonyokra is jótékony hatással lesz. A zöldmezős beruházással épülő bölcsőde alapkövét januárban helyezték el ünnepélyesen, az épület most szerkezetkész állapotú, s jelenleg is dolgoznak belső tereiben a kivitelezők. A befejezési határidő július vége. Az építkezés kivitelezője az Inter-Alp Kft.

Tovább...
 
Bölcsőde épül Zalaszentivánon

Zalaszentiván település a 2011-es esztendőt a pezsgős koccintás mellett a bölcsőde építésének munkálataival is köszöntötte. 2010. december végén adták át a kivitelezőnek az építési területet, ahol 2011. január 21-én a bölcsőde alapkőletételének ünnepségén már látszanak az alapok.

Tovább...
 
Megalakult az új képviselő-testület Zalaszentivánon

Zalaszentiván körjegyzőség tanácstermében, október 14-én, csütörtökön tartotta az újonnan megválasztott önkormányzati képviselőtestület az alakuló ülését.
Az ünnepélyes alakuló testületi ülésen a helyi vb-elnöke tájékoztatta a jelenlévőket a választás eredményéről majd, Dormán Miklós polgármester és a képviselőtestületi tagok esküt tettek, és beszámoltak az elkövetkezendő időszak célkitűzéseiről.

Tovább...
 
Adományok Zalaszentivánról Kolontárnak
Zalaszentiván Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhívással fordult a településen élőkhöz, hogy csatlakozzanak a kezdeményezésükhöz, és gyűjtsenek adományokat vörös iszap katasztrófa áldozatai számára.
Tovább...
 
Kompetencia alapú oktatás
megnyit
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6 - 10 / 22