RocketTheme Joomla Templates
     
Hírek
Megalakult az új képviselő-testület Zalaszentivánon

Zalaszentiván körjegyzőség tanácstermében, október 14-én, csütörtökön tartotta az újonnan megválasztott önkormányzati képviselőtestület az alakuló ülését.
Az ünnepélyes alakuló testületi ülésen a helyi vb-elnöke tájékoztatta a jelenlévőket a választás eredményéről majd, Dormán Miklós polgármester és a képviselőtestületi tagok esküt tettek, és beszámoltak az elkövetkezendő időszak célkitűzéseiről.

Tovább...
 
Adományok Zalaszentivánról Kolontárnak
Zalaszentiván Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhívással fordult a településen élőkhöz, hogy csatlakozzanak a kezdeményezésükhöz, és gyűjtsenek adományokat vörös iszap katasztrófa áldozatai számára.
Tovább...
 
Kompetencia alapú oktatás
megnyit
 
Ünnepélyes alapkőletétel

2010. november 30-ig 245 millió forintos költséggel 5,1 kilométer hosszú kerékpárút épül Zalaszentivánon a felhagyott Szombathely – Pécs és Zalaegerszeg – Ukk vasútvonal töltésén. A beruházás kivitelezői szerződését 2010. augusztus 09-én írta alá ünnepélyesen a falu polgármestere, Dormán Miklós, illetve a munkát közbeszerzési eljárás keretében elnyert Zalaegerszegi székhelyű Sprint Kft ügyvezetői Miskolczi László és Pető István.

Tovább...
 
Bölcsőde épül pályázati segítséggel

A településen jelenleg nem működik sem bölcsőde, sem családi napközi, így a három éves  kor alatti gyermekek napközbeni ellátása, gondozása illetőleg nevelése nem biztosított.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11 - 15 / 25