RocketTheme Joomla Templates
     
Hírek
Bölcsődei felvétel
 
Elindult a bölcsőde

Nyolc apróság már birtokba is vette a nemrég átadott Cseperedő Bölcsődét Zalaszentivánon. Reggel akár már fél héttől hozhatják a gyerekeket.

Tovább...
 
Átadták a bölcsödét

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-Dunántúli Operatív Program támogatási rendszeréhez Zalaszentiván Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be "Cseperedő Bölcsőde Zalaszentivánon" címmel. Az Irányító Hatóság vezetője 79.452.222 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte a 166.823.838 Ft összköltségű beruházást. Az avatásra 2011. október 27-én került sor.

Tovább...
 
Bölcsöde szerkezetkész állapot

167 millió forintos beruházással bölcsőde épül a településen. Az önkormányzat reményei szerint a létesítmény működése a demográfiai viszonyokra is jótékony hatással lesz. A zöldmezős beruházással épülő bölcsőde alapkövét januárban helyezték el ünnepélyesen, az épület most szerkezetkész állapotú, s jelenleg is dolgoznak belső tereiben a kivitelezők. A befejezési határidő július vége. Az építkezés kivitelezője az Inter-Alp Kft.

Tovább...
 
Bölcsőde épül Zalaszentivánon

Zalaszentiván település a 2011-es esztendőt a pezsgős koccintás mellett a bölcsőde építésének munkálataival is köszöntötte. 2010. december végén adták át a kivitelezőnek az építési területet, ahol 2011. január 21-én a bölcsőde alapkőletételének ünnepségén már látszanak az alapok.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6 - 10 / 25